Horoscop

Cei din zodia LEU sunt preocupaţi de aprovizionarea pentru iarnă

CAPRICORN
Va incoltesc tot felul de idei, dintre care una macar poate fi pusa in practica, sa castigati bani, sa va asigurati un venit constant.

VARSATOR
O recunoastere publica a valorii, vi se acorda un premiu, vi se dau poate si bani sau o sa va multumeasca acei oameni pentru care ati muncit si o sa fie un balsam sufletesc.

PESTI
Pregatiti o masa festiva in cinstea cuiva, se poate si sa rezervati masa la un restaurant, ca sa nu faceti deranj acasa, distractie va fi oricum.

BERBEC
Se aduna bani in cont, va faceti socoteli cu banii, sa nu ramana ceva neplatit, sa va cumparati si acele lucruri pe care nu vi le puteati permite.

TAUR
Un act notarial o sa va fie eliberat dupa ce o sa va prezentati cu toate dovezile, certificatele si restul documentelor in baza carora sa va fie eliberat actul respectiv.

GEMENI
Intalniri, posibile negocieri ca sa fixati conditiile unui parteneriat de afaceri si se pot incheia si cu batut palma ca sa va apucati de treaba.

RAC
Ati putea incepe o lunga colaborare cu o persoana tanara, poate fi si de alta nationalitate, poate fi o firma straina si sa fie un castig de ambele parti.

LEU
Se poate sa faceti o aprovizionare ca lumea pentru iarna, pare sa se umple camara si sa cheltuiti ceva bani ca nu se poate fara.

FECIOARA
O sa faceti rost de bani, poate luati salariul sau o sa recuperati acei bani pe care trebuia sa-i luati de undeva de la inceputul toamnei.

BALANTA
Un cadou, o invitatie la masa, in oras, primiti niste bilete la un spectacol, e o zi de iesit in societate sa mai schimbati impresii cu diversi cunoscuti si necunoscuti.

SCORPION
O sa vedeti cui ii pasa de voi, cine isi aminteste ce mancare va place, unde v-ati fi dorit sa ajungeti si cineva o sa va implineasca aceste dorinte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *