Astăzi 20 Februarie 2018, Marţi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 26 Septembrie 2017, ora 00:23

Cei mai generoși şi zgârciți nativi ai zodiacului. Iată cine e în capul listei!

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 Atât de generoși sau zgârciți sunt nativii zodiacului vedeți mai jos:

 LOCUL 12 – SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt cei mai generoși nativi ai cercului zodiacal.Te vor ajuta întotdeauna, dezinteresat doar pentru un zâmbet şi o mulțumire sinceră. Tocmai din acest motiv, banii şi Săgetătorii sunt cei mai buni prieteni.LOCUL 11 – VĂRSĂTOR

Acești oameni nu sunt doar generoși, sunt şi cei mai mari cheltuitori. Prioritatea numărul unu pentru ei este să-i bucure pe cei apropiați. Sunt persoane grijulii, atente și prudente, în special față de dorințele altora. Doar un mic indiciu despre visul tău și Vărsătorul aleargă în secret să-ţi îndeplinească dorința.

LOCUL 10 – LEU

Reprezentanții acestui semn zodiacal niciodată nu-i vor lăsa fără atenție sau cadouri scumpe pe cei apropiați. Doar oamenii care nu-i cunosc cu adevărat pot vedea Leii ca pe niște persoane zgârcite. Cumpără tot ce strălucește şi le aduce satisfacție. Deseori se gândesc că poți cumpăra tot şi pe toţi.


LOCUL 9 – BERBEC

Reprezentanții acestui semn sunt oameni generoși, dar practici. Berbecii știu cum să-și investească banii în viitor. Cu alte cuvinte, investesc în relații interpersonale. Dacă în viaţa ta există un Berbec care îţi face cadouri, îţi dă bani în împrumut sau te ajută material – fii convins, el vede în tine un potențial candidat de la care va obține un beneficiu. Va cheltui mulți bani, dacă va fi convins, că mai devreme sau mai târziu, va avea nevoie de tine.

LOCUL 8 – BALANŢA

Balanțele pot fi considerați oameni generoși, însă cu banii altcuiva. Îţi vor procura cu mare drag şi un loc pe Lună, doar că la început trebuie să găsească un sponsor. Cu ușurință vor cere bani de la părinți, prieteni sau vecini pentru petreceri și distracții. Cel mai important lucru – ca mai târziu să nu-i întoarcă înapoi.

LOCUL 7 – SCORPION

Pentru Scorpioni generozitatea este o ocazie potrivită de a-şi arăta partea bună. Dar, de îndată ce Scorpionii au probleme materiale, ei suferă și dispar o perioadă. Totul e pentru că sunt dezgustați de ideea că undeva în societate poţi apărea fără bani.

LOCUL 6 – GEMENI

Gemenii încă nu s-au decis dacă sunt zgârciți sau generoși. Se ştie doar că pentru a-şi arăta generozitatea au nevoie de public, de spectatori şi aplauze. Cere-le ajutor când cineva se uită al ei. Atunci îţi vor da şi ultimii bani pe care îi au în portofel.

LOCUL 5 -PEŞTI

Peştii pot fi zgârciți până la lacrimi şi generoși până la aceeași stare. Totul depinde de dispoziția lor. Ei iubesc lucrurile clare, de aceea, când ai o dorință spune-i direct, fără ocolișuri. Dacă Peștii au bani, fii sigur îţi va face un cadou scump și plăcut.

LOCUL 4 – TAUR

Taurii adoră să cheltuie banii exclusiv pentru sine. Printre reprezentanții acestui semn zodiacal sunt mulți bărbați gigolo şi femei care stau la întreținerea cuiva. Chiar au o anumită tactică: de câteva ori sunt gata să cheltuie banii pentru tine, ca mai apoi, fără jenă să-ţi utilizeze cartea de credit nelimitată. Cu toate acestea, în caz de probleme financiare grave, Taurul îţi va fi alături, va veni în ajutor, te va proteja, va plăti, ceea ce echivalează toate neajunsurile pe care le are.

LOCUL 3 – RAC

Racii trăiesc pentru sine şi cheltuie bani exclusiv pentru lucrurile necesare şi cu adevărat prețioase. Cu prietenii şi persoanele apropiate sunt destul de zgârciți. Adoră să procure lucruri pentru casă şi pentru confortul personal. De aceea, nu aștepta cadouri de lux şi gesturi deschise din partea lor. Casa Racului este de vis, acolo domnește confortul, obiectele de antichitate și ultimele noutăți din lumea tehnologiilor.

LOCUL 2 – FECIOARA

Fecioarele nu aruncă banii în vânt și nu-și strâng portofelul. Însă aceasta nu înseamnă că reprezentații acestui semn zodiacal nu pot procura lucruri scumpe şi luxoase. Pot şi le procură, dar numai pentru sine. Cu toate acestea, Fecioara poate fi manipulată uşor, de aceea nu-ţi va fi dificil să obții de la ea câteva mii. Mai târziu le va cere înapoi, dacă situația financiară i se va înrăutăți.

LOCUL 1 – CAPRICORN

Capricornii sunt cu adevărat zgârciți. Reprezentanții acestui semn sunt gata să investească bani exclusiv în statutul lor social. Sunt cei care vor căuta unde şi ce poți procura mai ieftin. Se vor plimba prin toate magazinele pentru a găsi cel mai mic preț. Însă zgârcenia pentru ei nu este un defect, ci mai degrabă o virtute care trebuie scoasă în evidenţă, altfel vor sta pe spatele tău.

Deși stelele au înzestrat fiecare semn zodiacal cu o anumită atitudine față de bani, nu trebuie să uităm de factorul uman şi bogăția materială reală. Chiar și cea mai generoasă și deschisă persoană, poate deveni zgârcită și mercantilă, atunci când nu are bani suficienți.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 16:31

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Fațadele Muzeului Naţional de Etnografie și Istorie Naturală, Palatului Naţional „Nicolae Sulac” și Teatrului Naţional de Operă și Balet „Maria Bieșu” vor fi iluminate artistic.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 08:21

Grigore Vieru – un poet absolut

Grigore Vieru – un poet absolut Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul