Vedete

Cele mai ciudate secrete pentru frumuseţe ale starurilor de la Hollywood

 Jennifer Aniston

Este fapt cunoscut că actriţa îşi iubeşte cel mai tare părul şi ar face orice să arate bine. Jennifer nu cheltuie mulţi bani pentru tratamente speciale ci foloseşte chiar şampon pentru cai, care descurcă foarte bine cozile şi coamele animalelor. Totuşi, acesta nu este cel mai bizar secret…

Catherine Zeta Jones

Această frumoasă vedetă se spală pe dinţi cu fructe ca să-i albească şi pe păr cu bere pentru strălucire. "Mănânc tot timpul mere ca să-mi curăţ dinţii, după mese. Dar dacă nu am niciun măr în fructieră, o căpşună e de ajuns. Pulpa căpşunii conţine acid malic care este folosit pe post de astringent şi albeşte dinţii", susţine actriţa.

Halle Berry

Îşi întreţine coapsele şi scapă de celulită cu zaţ de cafea. Potrivit actriţei, cafeina reduce apariţia celulitei grăbind metabolismul celular.

Eva Longoria

Ştiţi cum are Eva Longoria faţa atât de curată şi luminoasă în fiecare zi? Simplu – foloseşte creme care conţin proteine de placentă, enzime, vitamine şi anti-oxidanţi, care sunt importante pentru regenerarea pielii.

Sandra Bullock

Actriţa scapă de pungile de sub ochi cu cremă pentru hemoroizi. Da, această cremă conţine un ingredient care strânge pielea pentru o perioadă scurtă de timp.

Teri Hatcher

Ea îşi toarnă vin în apa de baie ca să-şi menţină pielea moale şi fină. Actriţa susţine că antioxidanţii din vin îi fac pielea să arate permanent împrospătată.

Debra Messing

Vedeta serialului "Will And Grace" are o cremă de ochi care conţine venin de şarpe. Veninul încetineşte reacţiile pielii la muşchii feţei, ceea ce încetează formarea ridurilor.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *