Astăzi 18 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la 17 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 08:19

Cele mai frumoase 10 idei pentru o cerere în căsătorie

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Așadar, ai găsit fata visurilor tale, cea cu care vrei să-ți petreci tot restul vieții… Dar adevărata provocare este: cum ai de gând să-i ceri să fie a ta pentru totdeauna?

Cel mai mare vis al unei femei este cererea în căsătorie perfectă. Fiecare dintre femei și-a creat un scenariu ideal în care i se adresează marea întrebare. Unele preferă romantismul, altele vor declarații în public și o parte dintre ele ar prefera ca totul să se desfășoare într-un mod cât mai intim, fără ochii spectatorilor.

Ce nu-și doresc femeile în schimb, este acel scenariu clasic, obișnuit, în care tipul pur și simplu se pune în picioare cu un buchet de trandafiri și îi adresează Marea Întrebare. Dacă vrei să nu te încadrezi în acest stereotip, descoperă mai jos care sunt cele mai bune modalități de a-ți cere perechea în căsătorie, fără teama că vei fi prea banal sau prea extravagant. 1. Fii tu însuți

Este prima regulă pe care trebuie să o ai în minte atunci când te gândești să ceri o femeie în căsătorie. Nu exagera. Păstrează lucrurile simple, dar speciale și dulci. Fii creativ și fii tu însuți.

2. Cina la lumina lumânărilor

Este un scenariu clasic, dar încă mai are un farmec aparte asupra inimii unei femei. Lumânările sunt chintesența unei seri romantice. Adaugă o melodie fină pe fundal și delicatesele preferate înaintea voastră, și vei obține o atmosferă perfectă pentru o cerere în căsătorie.

3. Locul în care v-ați întâlnit prima dată

Du-o în locul în care v-ați cunoscut pentru prima dată. Recreează momentul și apoi cere-o în căsătorie. Cu siguranță va fi impresionată de felul în care ai gândit lucrurile și va fi o amintire pe care o va păstra cu sine pentru restul vieții

Este un mod testat și încercat, și chiar funcționează. Alcătuiește și editează un filmuleț care afișează întrebarea specială la un anumit interval. Pune-o să-l urmărească. Va fi distractiv să-i observi reacția.

6. Cererea în căsătorie pe tricou

Creează-ți un tricou cu textul „Vrei să te căsătorești cu mine?” și poartă o jachetă peste el. Apoi, mergi cu ea într-un parc din apropiere sau un loc al vostru, în care vă vedeți de obicei, pune-te în genunchi și dezvăluie surpriza pentru ea.

7. Picnic în parc

Dacă iubitei tale îi plac lucrurile simple, iată o modalitate eficientă de a o cere în căsătorie. Pune-i inelul de logodnă pe deget în mijlocul căpșunii acoperite cu ciocolată sau în vârful unei prăjituri preferate. Poți lipi inelul de învelișul unei bomboane de ciocolată, iar dacă ai voce, îi poți cânta chiar și o melodie romantică. Este o ocazie în aer liber care-ți permite să fii destul de creativ.

8. Cererea în căsătorie la radio

Femeile adoră bărbații curajoși. Sigur va fi dată pe spate de inițiativa unui tip de a-și cere iubita de soție în fața a mii de oameni care ascultă melodiile de la radio. Dacă știi că ascultă radio-ul la un anumit moment dat al zilei, vorbește cu cei din producție și cere-o în căsătorie live, din spatele microfonului, împreună cu o declarație de dragoste originală.

9. Surprinde-o ascunzând inelul într-o cutie

Ascunde inelul într-o cutie de cadou împachetată ca o surpriză și las-o să simtă fiori de emoție în timp ce-l despachetează, întrebându-se oare ce va găsi acolo.

10. Cererea în căsătorie pe un afiș

Dacă nu-ți poți exprima verbal sentimentele sau îți este teamă de respingere, poți folosi un afiș mare pentru a o cere în căsătorie. Plasează-l în fața casei sale sau la locul de muncă. Este recomandat să nu-i folosești numele real pe afiș, eventual poți folosi o poreclă pe care știe că doar tu i-o adresezi.

tasta.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Februarie 2018, de George Simion

Igor cel Fără de Țară

Chiar în aceste zile și în săptămânile și lunile, care vor urma, R. Moldova se unește cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul