Astăzi 25 Februarie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 13:37
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 17:20

Cele mai senzuale femei din zodiac. Au bărbaţii la picioare!

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Unele femei ştiu atât de bine să îşi pună în valoare feminitatea, atuurile, nu doar fizice, ci şi intelectuale, încât reuşesc să seducă aşa cum respiră. Felul în care zâmbesc, în care vorbesc, atitudinea lor cuceresc orice bărbat.

Aceste femei super senzuale sunt născute în următoarele 3 zodii:

Scorpion

Liberă, puternică, sexy şi cu o sclipire în priviri care nu poate să nu-ţi atragă atenţia. Este femeia Scorpion, cea care la început face pe inabordabilă, inconjurandu-se de o aura de mister. Este însă felul în care reuşeşte să atragă atenţia, să le menţină potenţialilor parteneri viu interesul pentru ea. Când alege către cine să îşi îndrepte farmecele va începe să flirteze, să seducă folosindu-se de orice armă are la dispoziţie. Adoră provocările, acestea o incită, o stârnesc cel mai mult.Rac

Aşa cuminte cu pare ea, nativă Rac este de o senzualitate ieşită din comun. Tocmai puritatea pe care o degajă este cea care atrage că un magnet. Are forme apetisante şi petrece ore în şir în faţă oglinzii atunci când trebuie să iasă în oraş pentru a fi convinsă că arată impecabil. Adoră să fie complimentată, dar în acelaşi timp îşi va face partenerul să se simtă dorit peste măsură, care o va vedea că pe un adevărat drog faţă de care capătă rapid dependenţă.

Taur

Fiind o zodie guvernată de planetă Venus, e lesne de înţeles de ce e atât de senzuală. Femeia Taur este întruchiparea perfecţiunii fizice. Este o zeiţă a feminităţii, are forme voluptoase, bine definite, are buze pline şi ochi mari. Atunci când capătă încredere în ea, scoate la iveală toate armele seducţiei, sex-appealul. Îi place să fie curtată de către bărbaţi inteligenţi pentru că şi ea la rândul ei este foarte deşteaptă.

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2018, ora: 15:08

Obiectele mărunte ingerate de copii le pun viața într-un adevărat pericol

Obiectele mărunte ingerate de copii le pun viața într-un adevărat pericol Din editia print

Baterii, agrafe, piuneze, monede, piese de la jucării – aceste și alte obiecte mărunte pot deveni un adevărat pericol când sunt lăsate pe mâna unui copil de vârstă mică, care nu este supravegheat de un adult.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md