Femeia

Centrul Universului

În această perioadă clară, putem afirma că femeia NU este Centrul Universului, chiar daca încă mai crede asta.

Societatea i-a tot plantat ideea, de-a lungul secolelor. S-au purtat războaie pentru ele, au murit oameni, au fost ridicate cele mai frumoase monumente în cinstea lor, vezi Taj Mahal, și este normal ca acum să culegem roadele a ceea ce înaintașii noștri au semănat.

Orice ai face, ca bărbat, ar trebui să graviteze în jurul femeii de lângă tine. Nu există o altă soluție. Dacă nu faci totul așa cum și-ar dori ea, este clar că nu o apreciezi destul, nu o iubești sau chiar o înșeli. Nu te poți aștepta de la o femeie să fie rezonabilă, în general și din păcate, așa cum nu te poți aștepta ca un câine să joace șah. „A fi rezonabil” a devenit o calitate greu de găsit la o femeie, chiar dacă ar trebui să fie o stare de fapt. Rezonabil ești cu orice ființă umană pentru că așa este firea ta. Nu vei fi determinat(ă) să fii rezonabil, ci ești pur și simplu. Femeile pot transforma trimiterea unui sms, de care ai uitat (nenorocitule!), într-o adevărată tragedie, care se poate lăsa cu lacrimi, uși trântite, acuzații etc. Un bărbat nu ar băga de seamă sau, eventual, îți va aminti că nu l-ai trimis. De asemenea, o femeie dorește să fie tratată ca o prințesă, punând uneori condiții de-a dreptul stupide, care nu sunt importante decât pentru ea. Efortul depus este irelevant și cu siguranță o nimica toată.

Căutăm o femeie care să ne completeze, care să ne poată asculta, sfătui, dădăci uneori, capabilă să ne transforme în bine și, mai ales, rezonabilă. Nu este ceva ce găsești prea ușor pentru că a fi rezonabil înseamnă să fii și rațional. După cum orice bărbat a observat, de-a lungul timpului, femeile sunt, în general, iraționale, niște bombe emotive, care, odată explodate, rad totul în cale.

Nu este vorba despre nimic altceva decât despre găsirea unui sens în viață. Unii realizează că le e mai bine pe cont propriu, pe când alții își doresc o companie pe drum, până la destinație. Întrebarea este: cu ce fel de om ai prefera să împarți compartimentul trenului ce rulează pe calea ferată a vieții tale?

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *