Guvern

Cetăţenii vor putea sesiza premierul cu privire la activitatea unor instituţii

În prezenţa ambasadorilor, Filat a făcut o prezentare succintă a Programului de guvernare „Integrare europeană: Libertate, Democraţie, Bunăstare”, precum şi a evidenţiat principalele acţiuni pe care urmează să fie întreprinse de Executiv în următoarea perioadă pentru a îndeplini prevederile Programului. „Eradicarea sărăciei reprezintă obiectivul major al guvernării prin asigurarea unei protecţii sociale adecvate, dezvoltarea economiei, creşterea numărului locurilor de muncă, dezvoltarea relaţiilor cu partenerii externi, atragerea de investiţii, eliminarea vizelor şi alte acţiuni care au ca şi finalitate un nou nivel de viaţă în R. Moldova”, a menţionat premierul.

„Vreau să vă mulţumesc pentru suportul prietenesc pe care ţările dvs. şi dvs. personal l-aţi acordat RM până în prezent. Vă suntem recunoscători pentru acest ajutor şi vă rog să fiţi în continuare alături de noi, să aveţi încredere în capacitatea noastră de a transforma Republica Moldova într-un proiect de succes”, a spus Vlad Filat.

Şeful Cabinetului de miniştri a mai avut o întâlnire, pe 5 februarie 2010, cu ambasadorii ţările UE acreditaţi la Chişinău.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *