Vedete

Charlie Sheen a devenit pentru prima dată bunic

Cassandra, fiica cea mare a lui Charlie Sheen, are vârsta de 28 de ani, iar mama ei este iubita din liceu a actorului, Paula Profit. Soţul Cassandrei, Casey Huffman, a asistat la naştere, miercuri, informează contactmusic.com.

Charlie Sheen, în vârstă de 47 de ani, a confirmat aceste informaţii pentru site-ul TMZ.com.

Charlie Sheen, care are alte două fiice – Sam, în vârstă de nouă ani, şi Lola, în vârstă de şapte ani – cu cea de-a doua soţie Denise Richards, şi doi fii – gemenii Max şi Bob, în vârstă de patru ani, aflaţi în custodia lui Denise Richards – cu cea de-a treia soţie Brooke Mueller, declarase într-o emisiune de televiziune în luna ianuarie că abia aşteaptă să devină bunic pentru prima dată.

"Eu, bunic! E ca şi cum lumea s-ar despărţi în două jumătăţi. Va fi fabulos", a spus starul americană în emisiunea "The Late Show With David Letterman".

Presa americană spune că Charlie Sheen va sprijini demersul actriţei Denise Richards dacă aceasta va încerca să obţină custodia permanentă a fiilor actorului.

Actriţa Denise Richards a primit custodia temporară a gemenilor Box şi Max în luna mai, după ce aceştia au fost luaţi de sub îngrijirea mamei lor biologice Brooke Mueller de către Department of Children and Family Services, întrucât dependenţa ei de droguri crease "un mediu familial nesigur".

O audiere în privinţa custodiei va avea loc la Los Angeles peste două săptămâni.

Denise Richards a avut grijă de Bob şi Max în decembrie 2012, atunci când Brooke Mueller s-a internat pentru o lună într-o clinică de dezintoxicare.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Viaţa personală a actorului a fost la rândul ei una deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat în 2011 din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a devenit din nou un bărbat celibatar în 2011, după finalizarea divorţului de cea de-a treia soţie a lui, Brooke Mueller, cu care se căsătorise în 2008. Actorul american a mai fost căsătorit de două ori – cu Donna Peele, în perioada 1995-1996, şi cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002-2006.

Sursa: mediafax.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *