Chișinău: Mai mulți șefi de întreprinderi municipale ar putea demisiona

publicat în Actualitate pe 27 Decembrie 2017, 09:01

În scurt timp, expiră contractele individuale de muncă ale mai multor conducători de întreprinderi municipale. Primăria va căuta noi manageri pentru ÎM Regia „Exdrupo”, ÎM „Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil”, ÎMGFL nr. 7, ÎM Regia ,,Autosalubritate”, ÎM Regia Transport Electric Chișinău şi ÎM Reţele electrice de iluminat ,,Lumteh”, transmite IPN.

Potrivit unui anunț făcut la ședința operativă de la Primărie, în perioada imediat următoare administrația publică locală va anunța concursuri pentru ocuparea funcțiilor publice vacante.

Concursuri se vor organiza și pentru ocuparea a opt funcții vacante de șefi ai direcțiilor generale, conduse în prezent de interimari: Direcția generală finanțe, Direcția generală transport public și căi de comunicație, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală educație, tineret și sport, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, Direcția generală a Fondului municipal de susținere socială a populației și Direcția agricultură și alimentație, Direcția generală economie, reforme și relații patrimoniale.

În cazul ocupării acestor funcții prin concurs, funcționarii ce asigură interimatul vor reveni în funcțiile de bază exercitate anterior.