Actualitate

Chirtoacă a fost ELIBERAT din arest la domiciliu

Dorin Chirtoacă nu are dreptul să părăsească localitatea și trebuie să anunțe despre orice schimbare de domiciliu. Nu are voie să meargă la locul de muncă sau în locurile unde se află persoanele vizate în dosar. La fel, trebuie să se prezinte la instanță ori de câte ori este citat.

Dorin Chirtoacă a declarat pentru presă că decizia de astăzi este stranie și tardivă dacă e vorba de referendum și de ochii lumii în general. În mod normal, ar trebui să fie încetat procesul penal. El consideră că în următoarele zile ar putea avea loc presiuni privind demisia sa, dar și alte acțiuni care să-l intimideze. El a spus că va contesta decizia la Curtea de Apel, unde va cere casarea dosarului.

Procurorul Victoria Furtună a declarat că va studia partea motivate a încheierii și va decide privind contestarea acesteia.

Dorin Chirtoacă a fost reținut pe 25 mai în dosarul parcărilor cu plată. Peste două zile a fost plasat în arest la domiciliu, unde s-a aflat până astăzi. Edilul este învinuit de corupere pasivă, acceptarea și primirea, prin mijlocitor, a bunurilor ce nu i se cuvin pentru a îndeplini și a grăbi îndeplinirea unei acțiuni. Dorin Chirtoacă pledează nevinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *