Moldova

Chirtoaca nu comentează decizia liberalilor

Primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă se află în prezent la Bruxelles. În perioada 9 – 10 aprilie, el a participat la cea de-a 144-a Reuniune a Biroului Comitetului Regiunilor a Consiliului Europei. Serviciul de presă al primăriei anunță că pe parcursul zilei de astăzi, primarul de Chişinău are mai multe întrevederi cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), pentru a negocia accesarea de noi finanţări pentru modernizarea infrastructurii urbane a municipiului Chişinău. 

„În legătură cu evenimentele ce au avut loc astăzi în cadrul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă nu va face nici un fel de declaraţii, având în vedere că asemenea subiecte nu pot fi comentate în necunoştinţă de cauză, de la distanţă şi mai ales la telefon”, se menționează în comunicat.  

Amintim că un grup de deputați liberali în frunte cu Ana Guțu și Ion Hadârcă au format astăzi Consiliul de Reformare al PL pentru a promova desemnarea lui Dorin Chirtoacă în funcția de lider al partidului în locul lui Mihai Ghimpu. 

Dorin Chirtoacă este vicepreeşedintele PL din mai 2005. Mihai Ghimpu îi este unchi. Potrivit unor portaluri de știri, Dorin Chirtoacă ar fi comunicat prin consilierul municipal Oleg Cernei că nu poate să fie președinte de partid. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *