Eveniment

Chişinău învinge şi dă culoare!

Peste 7 500 de microbişti au celebrat împreună cu Bere Chişinău victoria obţinută de Naţionala Moldovei în meciul cu San Marino, jucat la 11 octombrie curent, pe stadionul Zimbru din capitală. Suporterii au încurajat activ Naţionala Moldovei, astfel că echipa a învins Naţionala San Marino cu 3 la 0. Scorul în meciul cu San Marino a fost deschis în minutul 55, de către Viorel Frunză. Celelalte două goluri au fost înscrise de către Eugen Sidorenco care a devenit automat golgheterul tricolorilor în actuala campanie preliminară.

La fel ieri, în deplasare, Naţionala a obţinut o victorie de senzaţie, distrugînd echipa Muntenegru cu un ferm 5 la 2! Golurile au fost semnate de Jovetic, Antoniuc, Armaş, Sidorenco şi Ioniţă.

După cele 2 egaluri obținute de Echipa Națională de Fotbal a Moldovei în meciurile jucate cu Echipa Națională a Poloniei și cea a Andorei, victoriile obţinute în meciurile cu San Marino şi Muntenegru, au fost un moment aşteptat de toţi, care a dat curaj atât echipei cât şi suporterilor. Tricolorii au obţinut, astfel, alături de Bere Chisinau, a doua victorie! Efes Vitanta Moldova Brewery s-a angajat oficial să susţină Echipele Naţionale de Fotbal, cea de bază și cea de juniori la toate meciurile jucate acasă şi peste hotarele ţării.

Spiritul colorat al toamnei a prins viaţă pe 14 octombrie când întreaga capitală a celebrat Hramul Oraşului alături de Bere Chişinău. Peste 17 mii de persoane s-au bucurat seara în Piaţa Marii Adunări Naţionale de un program artistic de zile mari cu sunet de calitate şi imagini proiectate pe trei ecrane LED gigante. A fost un eveniment mai interactiv decât în oricare alt an. 80 de dansatori profesionişti îmbrăcaţi în straie naţionale, împreună cu toţi cei prezenţi la sărbătoare, au încins cea mai mare horă dansată vreodată – Hora Oamenilor Buni, ca simbol al legământului dintre cei care se simt parte a acestui neam şi pământ. Un far improvizat a luminat fiecare colţişor unde lumea bună petrecea cu adevărat. Au încins atmosfera de pe scenă Fraţii Advahov şi Zinaida Julea, iar Alex Calancea Band şi alte nume sonore din industria muzicală şi-au folosit toată măiestria pentru a menţine tonul pe ritmuri moderne. 50 de baloane gigante, multicolore au fost aruncate din scenă în mulţime pentru ca oaspeții evenimentului să resimtă din plin entuziasmul şi veselia atmosferei. Sărbătoarea a culminat cu un spectacol incendiar de lumini, confetti şi focuri de artificii spectaculoase. Surpriza serii pregătită de Bere Chişinău a fost recitalul live al interpretei din România, Andra, aşteptată de mult timp de locuitorii capitalei. Publicul a fost foarte receptiv şi a fredonat împreună cu interpreta celebrele versuri din piesa „Totul va fi bine”, seara fiind încheiată pe un ton foarte optimist.

De dimineaţă şi până în noapte au sărbătorit împreună cu berea Chişinău 200 000 de persoane, adică circa ¼ din locuitorii capitalei, acesta fiind Hramul cu cel mai mare impact organizat vreodată în PMAN. În calitate de Partener General al evenimentului, Bere Chişinău a oferit în dar chişinăuienilor concertul din PMAN.

Prin evenimentele majore organizate, Bere Chişinău este alături şi uneşte oamenii buni în cele mai frumoase şi însemnate zile. Rezultatele din ultima perioadă, demonstrează că susținerea activă a diverselor proiecte dă roade. În acelaşi ritm activ, Efes Vitanta Moldova Brewery se va implica şi în continuare, optând pentru un nivel şi mai înalt de calitate în toate serbările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *