Timpul Local

Christian Lacroix Absynthe – o noua tentatie AVON

AVON continua si in 2009 colaborarea cu celebrul designer francez, Christian Lacroix, prin lansarea unei noi arome – „Christian Lacroix Absynthe”. Noul parfum reflecta pasiunea pentru motivele brodate, iar ambalajul acestuia a fost inspirat de o capa de toreador, incorporata intr-o rochie.

Acest model a fost aplicat atat pe sticla, cat si pe cutia parfumului „Christian Lacroix Absynthe”. De altfel, designerul francez, considera ca „absintul, este licoarea fascinanta a secolului XIX, hipnotica si plina de mister”. „Culoarea sa intensa si mistica ma duce cu gandul la broderiile cu pietre de topaz si citrin-sursa generoasa de inspiratie pentru creatiile mele”, spune Christian Lacroix.

Celebrul designer francez este cunoscut in toata lumea datorita creatiilor sale extravagante, unice si pline de culoare, inspirate din pasiunea lui pentru teatru, opera si viata. El a creat colectii de haute couture, dar si de rochii de mireasa, tinute pentru orice ocazie si accesorii – bijuterii, ochelari, genti si esarfe. Creatiile lui sunt purtate de starurile de la Hollywood si de celebritati din intreaga lume.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *