Actualitate

Cinci companii de taximetrie vor sa presteze servicii la Aeroportul din Chisinau

Intreprinderea de Stat “Aeroportul International Chisinau” a incheiat primirea ofertelor de participare la licitatia cu privire la selectarea transportatorului pentru prestarea serviciilor de taximetrie spre si din Aeroportul Chisinau.

Incepand cu 8 februarie, moment din care a fost anuntata receptionarea acestor oferte, au fost inregistrati cinci participanti la tender, reprezentand serviciile de taxi 1430, 1407, 1470, 1414 si compania Tovilad-Com.

Seful sectorului marketing al intreprinderii “Aeroportul International Chisinau”, Galina Telpiz, a comunicat in exclusivitate pentru TIMPUL ca, in sedinta sa de azi, comisia pentru desfasurarea tenderului, a desigilat plicurile cu ofertele de participare, urmand ca acestea sa fie analizate in decurs de o saptamana. “Pana in data de 10 martie urmeaza a fi stabilite doua companii invingatoare care vor avea dreptul sa fie prezente cu 20 mijloace de transport intr-o parcare specializata a Aeroportului. De asemenea, in incinta Terminalului vor fi echipate locuri de munca pentru dispeceri”, a comunicat Telpiz.

Reprezentantul Aeroportului Chisinau a remarcat, de asemenea, ca alti taximetristi care vor presta servicii in zona, vor putea active nestingherit, insa nu vor beneficia de facilitatile acordate celor doua companii care vor castiga tenderul.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *