Sănătate

Cinci diete ieftine, dar foarte eficiente

Dieta Japoneză – la fel ca şi în cazul dietei cu sucuri, Dieta Japoneză se bazează în general pe consumul de legume şi fructe şi, ocazional, consumul de peşte. Promite să te ajute să dai jos 3 kilograme în doar trei zile, ceea ce o face nu numai accesibilă ca preţ, dar şi eficientă, potrivit csid.ro. 

Dieta cu iaurt – testată de vedete precum Courtney Cox, David Arquette şi câteva top modele Victoria’s Secret, dieta pe bază de iaurt este şi ieftină şi uşor de urmat. Elementul de bază, iaurtul, combinat cu o porţie de orez, o salată sau o porţie de cartofi copţi, o face să transforme meniul zilei într-unul accesibil şi sănătos!

Dieta cu fructe şi legume – promite să te scape de kilogramele nedorite, să-ţi îmbunătăţească digestia şi să-ţi accelereaze rata metabolismului. Dieta cu fructe şi legume măreşte procesul de absorbţie al nutrienţilor de către tractul gastrointestinal, având ca rezultat un ritm mai mare al metabolismului. Consumul exclusiv de fructe şi legume nu numai că este ieftin, dar ajută şi la detoxifierea organismului, lăsându-te suplă şi sănătoasă!

Dieta de post – ultima, dar nu cea din urmă, Dieta de post promite să te scape de 3 kilograme în doar şapte zile! Şi nu, nu trebuie să fie Paştele sau Crăciunul ca să o urmezi. Consumul exclusiv de alimente vegetale este ieftin, sănătos şi eficient atunci când vine vorba de slăbire!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *