Muzică

Cinci participanti au abandonat selectia nationala “Eurovision 2010”

Cu doar trei zile pana la desfasurarea semifinalelor concursului "O melodie pentru Europa", care reprezinta o selectie nationala pentru Eurovision 2010 au anuntat cinci concurenti au decis sa nu mai participe in etapele decisive ale competitiei muzicale. Organizatorii concursului “Teleradio Moldova” si „Orange” au anuntat ca, potrivit regulamentului de desfasurare a acestei selectii, in concurs vor accede alti cinci interpreti.

Concursul a fost abandonat de interpretii Victoria Mahu, Sun Stroke Project & Olea Tira, Alex White si Ionel Istrati, care au invocat motive personale ce nu le vor permite sa respecte grila de repetitii si concertele planificate pentru desfasurarea concursului. In semifinale au acces JJ Jazz, Dana Marchitan, Constantinova&Fusu, Vitalie Toderascu si Veronica Lupu. Ordinea de interpretare a fost aleasa in urma tragerii la sorti de catre artisti.

Selectia nationala "O melodie pentru Europa" se va desfasura in premiera in trei etape – doua semifinale si finala concursului care se vor desfasura la 27-28 februarie si, respectiv, la 6 martie. Concertele vor putea fi urmarite la postul de televiziune "Moldova 1", incepand cu ora 20.40. In ambele semifinale vor evolua in total 30 de interpreti si formatii. In urma votarii juriului si a rezultatelor televotingului in finala se vor califica 14 interpreti, dintre care va fi ales reprezentantul Moldovei la Eurovision 2010 Song Contest.

Cea de-a 55-a editie a Concursului International "Eurovision Song Contest 2010" se va desfasura la Oslo, Norvegia, intre 25 si 29 mai.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *