Politică

Cine va fi pe locul doi în lista electorală a PLDM?

De fapt, el n-a răspuns la întrebare. Cică „vom avea discuții în partid”! Foaie verde! Discuții în contradictoriu cu „al vostru Vlad Filat”?! „Al vostru Vlad Filat pe locul 2”?! Își imaginează cineva așa ceva?! Mai degrabă sare Pământul de pe orbită decât așa ceva…

Întrebarea e dacă va accepta premierul Leancă locul doi pe listă.

P.S. Cârtițele lui „al vostru V. Filat” s-au pus pe treabă!

Premierul I. Leancă este numit „cel mai mediocru dobitoc…”

Un fenomen mai nou, legat de lupta electorală, este utilizarea forumurilor și a rețelelor de socializare. Astfel, liderii partidelor plătesc „cârtițe” care stau la calculator, își beau liniștite cafeaua și scriu „comentarii” și mesaje denigratoare la adresa oponenților politici ale patronilor. (Evident, banii plătiți cârtițelor nu figurează în dările de seamă financiare ale partidelor). Aceste cârtițe infectează spațiul public cu abjecțiile lor, fără să fie pedepsite.

Fățărnicia liderilor de partide nu cunoaște limite. Iată un caz elocvent. V. Filat, pe de o parte, îndeamnă la o „campanie electorală civilizată”, fără „atacuri reciproce”, iar pe de alta plătește cârtițe care postează pe forumuri atacuri murdare împotriva propriilor colegi de partid. Urmăriți un asemenea „comentariu” al unei cârtițe filatiste (Elena) pe Voxpublica: „Asta Leanca in loc sa caute solutii pentru fermierii care sufera din cauza politicii nechibzuite aguvernului in fruntea carui se afla, el o face pe placintarul-coace placinte! Leanca cel mai mediocru dobitoc prim-ministru pe care l-a avut Republica Moldova! Noi membrii PLDM am inaintat cerinte conducerii PLDM ca Leanca sa nu mai figureze pe listele electorale din noiembrie 2014! La alegerile precedente domnul Filat in calitate de locomotiva a formatiuni a asigurat un rezultat de 29%, daca la toamna Leanca ramane in lista partidului PLDM nu va obtine mai mult de 12%”!

Curat murdar, nu e așa?

(Cronicar)

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *