Culinar.md

Ciocolată caldă cu migdale

Mod de preparare
Într-o crăticioară se amestecă pudra de cacao cu siropul, se adaugă laptele puţin câte puţin, amestecând continuu, apoi ciocolata topită. Se pune pe foc şi se ţine, amestecând uşor, până se înfierbântă laptele şi se topeşte ciocolata. Se închide focul, se adaugă aroma preferată şi se toarnă în ceşti… În fiecare ceaşcă se adaugă migdale măcinate pentru a spori savoarea ciocolatei.

Notă
Un studiu realizat recent în SUA arată că migdalele nu numai că previn diabetul, dar ajută şi la vindecarea acestuia. Cercetătorii de la Universitatea New Jersey au descoperit că migdalele pot ajuta la tratarea diabetului de tip 2, care se întâlneşte în 90-95% din totalul cazurilor de diabet. În plus, migdalele previn şi bolile de inimă.

www.culinar.md

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *