Ultima oră

Circulatie rutiera redirectionata

Vizita oficiala a presedintelui roman Traian Basescu va mobiliza circa 1300 de politisti, multi dintre ei fiind antrenati la instituirea unui regim special de deplasare a automobilelor in partea centrala a capitalei, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Cebotari, seful Directiei ordine publica din cadrul Ministerului de Interne.

Dupa cum a precizat Mihai Cebotari, fluxul de automobile va fi redirectionat pe artere secundare, „pentru a nu se crea ambuteiaje, iar conducatorii auto vor trebui sa se conformeze regulilor si cerintelor agentilor rutieri”. Automobilele parcate in centrul capitalei vor fi evacuate fortat si duse la parcarea cu plata. Mihai Cebotari a amintit ca, daca la girofarul automobilului politiei rutiere sunt conectate luminile rosii si albastre concomitent, soferii sunt obligati sa stopeze unitatea de transport pe dreapta. In legatura cu deplasarea delegatiei din Romania pe traseul Chisinau – Cahul, ar putea aparea ambuteiaje pe aceasta artera. Seful Directiei ordine publica le recomanda soferilor sa trateze situatia cu calm.

Cat priveste manifestatiile de protest din zilele respective, Cebotari spune ca este dreptul fiecarui cetatean sa-si exprime nemultumirile, evident, in limitele stabilite de lege. Saptamana aceasta, Miscarea refugiatilor transnistreni a anuntat ca va protesta in fata sediilor Parlamentului si Guvernului in legatura cu tergiversarea acordarii spatiului locativ la 17 persoane refugiate.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *