Internațional

Cluburile de fotbal Manchester City şi Manchester United vor dona un milion de lire pentru victimele exploziei din oraş

Cel puţin 22 de persoane au murit în urma unei explozii ce a avut loc luni seară, în Manchester, la un concert Ariana Grande care s-a desfăşurat în Manchester Arena. Alte 64 de persoane au fost rănite. În acest sens, mai mulţi jucători şi echipe de fotbal din întreaga lume şi-au arătat suportul faţă de tragedia, unii chiar donând bani în acest sens. Acum, oficialii celor două mari cluburi din Manchester au luat decizia să doneze un milion de lire pentru sprijinirea victimelor.

„Manchester Emergency Fund” este numele asociaţiei creată pentru a ajuta familiile victimelor atentatului din 22 mai. "Este corect să fim uniţi în faţa acestei tragedii", a spus Ed Woodward, preşedintele executiv al lui United, completat de Khaldoon Al Mubarak, preşedintele de la City: "Speranţa ambelor cluburi este că donaţia va reuşi, într-o mică măsură, să atenueze durerea cu care se confruntă cei afectaţi direct de tragedie".

Fotbalistul echipei Manchester City, Yaya Toure, alături de agentul său, Dimitri Seluk, vor dona la rândul lor 100.000 de lire pentru victimele exploziei din Manchester. Cluburile Real Madrid şi Manchester City, fotbaliştii Gareth Bale, David De Gea, Vincent Kompany şi Wayne Rooney şi-au arătat susţinerea faţă de victime şi familiile îndoliate. Jucătorii şi staff-ul echipei Manchester United au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor dispărute, înaintea şedinţei de pregătire de marţi dimineaţă.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *