Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 15:22
Abonamente

Snooker 26 Aprilie 2011, ora 07:42

CM de Snooker: O'Sullivan se califică în sferturile de finală de le Crucible, Ding il urmeaza

Marime Font

Ronnie O'Sullivan s-a calificat luni seara în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Snooker, după o victorie cu 13-10 în faţa lui Shawn Murphy. Meciul serii a fost însa cel dintre Ding şi Bingham, chinezul obţinând prima sa calificare din carieră în sferturile de finală de la Crucible, muncită în frameul decisiv. Iată şi tabloul complet al sferturilor.
 

Sesiunea de luni seara a inceput de la scorul de 9-7 pentru O'Sullivan, care apoi a condus cu 12-8. Murphy a inceput sa joace totul sau nimic, a reusit niste lovituri excelente pe fondul si al unor lovituri mai slabe (dar nu gresite) ale adversarului, apropiindu-se la 12-10.

In frameul urmator, Murphy era in control, insa a aratat ca este si el om gresind o bila usoara. O'Sullivan a intrat la masa si nu a mai gresit, trebuind sa introduca toate bilele pentru victoria cu 13-10.El il va intalni in sferturile de finala pe John Higgins.

Un alt sfert de finala decis luni seara este Ding - Selby. Daca Murphy nu a reusit o revenire cu O'Sullivan, seara a fost salvata de Ding. Acesta a fost protagonistul unei partide castigate pe muchie de cutit, cu mare dramatism. El -a invins in frameul decisiv pe Bingham, desi acesta din urma condusese cu 12-9. Ding a revenit si a egalat la 12, iar in frameul decisiv a reusit niste lovituri excelente, obtinand prima sa calificare in sferturile de finala ale unui campion mondial.

Tabloul sferturilor de finala ale Campionatului Mondial de Snooker:
Trump - Dott
Ding - Selby
Williams - Allen
O'Sullivan - Higgins 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md