Eveniment

Cnepa da in floare la Oliscani

O arma cu teava lisa de tip TOZ-64, pastrata ilegal, si aproximativ 12 kg de marijuana au fost depistate intr-o gospodarie din Oliscani, Soldanesti.

Este al doilea caz de acest fel, ambele fiind inregistrate anul curent la Oliscani. In urma chestionarii gospodarului, colaboratorii Directiei antidrog a MAI, in comun cu angajatii Comisariatului de politie Soldanesti, au stabilit ca atat arma, cat si drogurile apartineau feciorului concubinei acestuia, Veaceslav Garabajiu. Dupa cum ne-a informat Marcel Rotari, comisar-adjunct al raionului Soldanesti, in cazul in care ar fi fost comercializate pe piata neagra, drogurile ridicate ar fi costat peste 800 de mii de lei.

El a tinut sa mentioneze ca anul trecut, in toiul colectarii materiei prime pentru prepararea drogurilor, cu concursul unui grup de carabinieri, au fost distruse mai multe plantatii de canepa cultivata, in special, in satele Climautii de Jos, Samascani si Oliscani. In raionul Soldanesti au fost inregistrate anul trecut 25 de cazuri de crestere, pastrare si comercializare a materiei prime pentru prepararea stupefiantelor.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *