Culinar.md

Coaste de vită înăbuşite în vin şi bere

Coaste de vită înăbuşite în vin şi bere – Ingrediente
2 kg coaste de vită
2 linguri ulei
1 ceapă tocată
4 căţei usturoi tocaţi fin
1 cană vin roşu
1 cană bere
2 căni supă de vită
2 linguri bulion
1 lingură sos worchestershire
1 foaie dafin
½ lingură cimbru uscat
sare
piper

Coaste de vită înăbuşite în vin şi bere – Mod de preparare

Încingi uleiul într-o tigaie. Asezonezi coastele cu sare şi piper. Prăjeşti coastele pe ambele părţi până se rumenesc puţin. Le scoţi din tigaie şi le dai deoparte pe un vas. Adaugi ceapa în tigaie şi o laşi până se mai înmoaie. Adaugi usturoiul şi mai laşi câteva minute. Ai grijă să nu arzi usturoiul!

Torni vinul roşu în tigaie şi cureţi fundul vasului. Apoi, torni şi berea, supa de vită, bulionul, sosul, foaia de dafin şi cimbrul. Laşi să dea în clocot şi apoi dai la o parte de pe foc. Reaşezi coastele în tigaie, acoperi şi bagi la cuptor. Laşi la foc mediu pentru 2-3 ore. 

clickpoftabuna.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *