Astăzi 28 Februarie 2021, Duminică - Ultima actualizare la ora 10:31
babasının taş gibi bir kadını bulup evlenmeye karar vermesi porno ve onu bir de kendi yaşadıkları eve getirmesi sonucunda mobil porno hayalini kurduğu seksi kadının üvey annesi gibi sex hikayeleri olduğunu fark eden genç adam seks tecrübesinin ve üst sex izle seviye olduğu dışarıdan bakıldığında çok net şekilde porno seyret belli olan üvey annesini hayal edip 31 çekerek düşlerken porno izle odanın oradan geçen mature üvey oğlunu görür Odaya hd porno gelip sikini kimin için kaldırdığını soran üvey annesiyle porno farkında olmadan yakınlaşan genç adam boşalmak mobil porno izle için olgun bir kadının hayallerini kurduğunu söyleyince mature porno izle sikini eline alıp amına sokmadan çıplak şekilde üzerine çıktı
Abonamente

Culinar.md 14 Septembrie 2011, ora 14:26    Din editia print

Codul culorilor în alegerea fructelor şi legumelor

Marime Font

În numărul trecut am început să vă vorbesc despre cât este de esenţial să consumi fructe de diverse culori pentru a te bucura din plin de beneficiile acestor alimente.

În acest număr voi vorbi despre alte două game de culori, dintre cele mai importante.

Verde (pentru o sănătate de fier) - legumele de culoare verde au o mare concentraţie de substanţe fitochimice, precum indoli şi luteină, care atrag atenţia cercetătorilor datorită proprietăţilor antioxidante. Este recomandată includerea în dietă a fructelor şi legumelor de culoare verde pentru că ajuta la: reducerea riscului de cancer, asigurarea unui aspect sănătos al corpului; întăresc osatura şi dinţii.


Fructe şi legume de culoare verde: avocado, mere verzi, struguri verzi, kiwi, lămâi verzi, pere verzi, broccoli, varză de Bruxelles, varză chinezeasca, fasole verde, ţelină, castraveţi, spanac, salată verde, ceapă verde,mazăre, ardei verde, Zucchini (face parte din familia dovleceilor).

Alb (pentru vitalitate) - fructele şi legumele albe şi cafenii au o mare concentraţie de substanţe fitochimice. Conţin alicină, întâlnită mai ales în plantele legumicole din grupa cepei. Este recomandată includerea în dietă a fructelor şi legumelor de culoare albă şi cafenie pentru că ajută la reducerea riscului de cancer, combat bolile de inimă, menţin colesterolul din sânge la un nivel normal.

Fructe şi legume de culoare albă/cafenie: banane, pere galbene, curmale, nectarine, piersici, conopidă, usturoi, ghimbir, ciuperci, ceapă, păstârnac, cartofi, gulii, porumb.

Câţi dintre noi nu îşi doresc o viaţă cât mai lungă şi mai sănătoasă? Tocmai de aceea, Culinar.md vă recomandă o vitaminizare permanentă a organismului printr-un consum constant de fructe şi legume proaspete - dacă e posibil, cât mai multe produse bio cumpărate din piaţă, nu cele „perfecte” pe care le găsiţi în supermarket.

Dacă nu avem noi grijă de sănătatea noastră, nu o va face nimeni altcineva în locul nostru. Cu jumătăţi de măsură nu ajungem să ne atingem scopul, avem nevoie de voinţă, perseverenţă şi înţelepciune în luarea deciziilor corecte.

www.culinar.md

Timpul.Suplimentul Femeia

Un articol de: Mira Tănase
 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 28 Februarie 2021, ora: 00:32

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 27 Februarie 2021, ora: 07:59

Puține mâncăruri sunt asătzi mai faimoase și mai apreciate în întreaga lume decât pizza.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 27 Februarie 2021, ora: 07:15

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

 Pârjoala este un fel de mâncare românesc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)