IT&C

Comandarea cazierelor judiciare disponibilă şi la Victoriabank

Astfel, cetăţenii Republicii Moldova vor avea posibilitatea nu doar să achite pentru perfectarea cazierului judiciar la ghișeele băncii, dar și să-l comande direct la bancă.

Proiectul se încadrează în şirul de acţiuni menite să încurajeze dezvoltarea noilor servicii în beneficiul clienţilor. Victoriabank valorifică tendinţele tehnologiilor informaționale oferind astfel clienților posibilitatea să uşureze procesul de obţinere a documentelor.

„Lansarea proiectului e-Cazier este o nouă oportunitate pentru cetățeni de a-i scuti de cozi și drumuri suplimentare. Victoriabank este lider în astfel de proiecte și participant activ la întregul concept E-Guvernare”, a menţionat Alexandru Cumatrenco, directorul Direcţiiei Trezorerie al BC Victoriabank SA.

Menționăm că Victoriabank a lansat de sine stătător un proiect similar încă din anul 2011 cu Poliția Rutieră pentru eliberarea cazierelor contravenționale. Totodată, a fost prima bancă din Moldova care a implementat începând cu anul 2009 achitarea amenzilor rutiere la ghişee, bancomate şi internet cu transmiterea online a datelor către MAI fără ca cetăţeanul să fie obligat să meargă la poliţie.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *