Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2018
Abonamente

Moldova 23 Decembrie 2011, ora 15:05

Competiţia la tir practic cu trei tipuri de arme va avea loc pe data de 24 decembrie la Chişinău

Marime Font

Foto: henweekends.co.uk
 
 
 

Competiţia de tir practic – “Universal - 2011”, va avea loc pe data de 24 decembrie 2011, pe teritoriul tirului sportiv “Dinamo”, din sectorul Râşcani al capitalei.  

În cadrul acestei competiţii, peste 30 de sportivi, vor participa la probe de trageri practice cu pistol, carabină şi armă cu ţeavă lisă. Competiţia de sâmbătă va fi organizată cu suportul partenerului oficial al Biroului regional IPSC Moldova, Întreprinderea de Stat “Cartuş”.

Competiţia va dura de la ora 10.00 până la ora 16.00. Sportivii vor trebui să-şi demonstreze măiestria în patru probe: tir combinat pistol şi carabină, pistol şi armă cu ţeavă lisă, carabină şi armă cu ţeavă lisă şi, ultima, armă cu ţeavă lisă, carabină şi pistol. Cei mai buni vor primi premii de valoare din partea întreprinderii de stat “Cartuş”.În anul 2011, biroul regional IPSC din Moldova a organizat 19 competiţii de tir practic cu pistol, carabină şi arme cu ţeavă lis, înclusiv “Campionatul Moldovei 2011, ediţia a cincea” (probă pistol), “Primul campionat al Moldovei la arme cu ţeavă lisă”, “Cupa forţelor speciale 2011” şi alte competiţii.

În 2006, la Adunarea Generală a CITP (Kavala, Grecia), s-a luat decizia de a include Republica Moldova în Confederaţia Internaţională de Tir Practic, iar în 2007, la Adunarea Generală CITP (Cheval, Franţa), R. Moldova este aprobată în calitate de Birou Regional CITP. În această perioadă, biroul regional de IPSC în Republica Moldova a organizat mai mult de 80 de competiţii de tir practic, inclusiv şapte campionate deschise a Republicii Moldova, atât meciuri pentru membrii şi fanii tirului practic, cât şi specializate închise pentru personalul din unităţile speciale ale Republicii Moldova. La aceste concursuri au participat peste 400 de sportivi. În acelaşi timp, campionii moldoveni au participat la concursuri internaţionale în Republica Cehă, Bulgaria, Suedia, Ucraina, Lituania şi Estonia.
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul