Eveniment

Complexul Etno-Cultural VATRA vă invită la „PICNICUL ANULUI”

De asemenea, vor fi preparate în fața vizitatorilor dulcețuri din prune, murături și conserve pentru iarnă. Îi invităm să redescopere muzica fanfarelor de altă dată, dar și a colectivelor folclorice din nordul țării care vor evolua într-un cadru potrivit odihnei la iarbă verde.

Picnicul se va desfășura într-un cadru rustic unde vor fi prezente butoaie de vin, căruțe și caruri cu dovleci, iar vizitatorii vor putea asista la master-class-uri de meșteșugărit butoaie. Vor fi amplasate stand-uri și tarabe cu produse ecologice și naturiste. La eveniment vor fi meșteri populari din țară cu diverse expoziții și târguri cu mărfuri de artizanat, haine naționale, sculpturi în lemn și ceramică, broderii, lucruri croșetate, dar și activități pentru întreaga familie, precum tragere cu arcul, jocuri de societate, face-painting, plimbări cu calul și poneiul, ateliere de creație și distracții cu animatori.

Pe scena VATRA, în prima zi de picnic, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” va desfășura concursul de dans popular „Hai la Joc” care presupune participarea colectivelor de dans popular de copii din întreaga țară.

Vă îndemnăm să profitați de această toamnă frumoasă și să petreceți un weekend la VATRA care vă încarcă cu o doză de energie şi stare vivace pentru întreaga săptămână.

Intrarea este liberă. Vizitatorii sunt așteptați în ambele zile, pe 25 și 26 octombrie, între orele 11:00 – 21:00.

Complexul Etno-Cultural VATRA este situat la 32 km de Chișinău, după orașul Strășeni și reprezintă o platformă de promovare a culturii și a tradițiilor populare. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *