Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 18:30
Abonamente

Moldova 20 Noiembrie 2013, ora 11:48

Comuniștii nu au dreptul să protesteze în PMAN

Marime Font

 
 
 

PCRM nu are autorizație de la Primăria municipiului Chișinău pentru a organiza, în Piața Marii Adunări Naționale, acțiunea de protest pe 23 noiembrie. Potrivit responsabililor de la primărie pe 23 și 24 noiembrie curent, centrul Chișinăului este rezervat de partidul Liberal Democrat, care a anunțat că va organiza întâlniri cu simpatizanții. 

Când comuniștii au depus cerere de a organiza manifestații, zona era de mult ocupată de alt partid. Aceștia vor putea manifesta în fața Palatului Republicii, dar și în alte zone ale capitalei.

Contactat de TIMPUL, ofițerul de presă al PLDM, Larisa Manole, ne-a declarat că liberal-democrații nu vor organiza nicio manifestație pe 23 ori 24 noiembrie. Deși Piața Marii Adunări Naționale a fost rezervată încă din vară, manifestațiile preconizate pentru acest sfârșit de săptămână au fost anulate.Deputatul Artur Reșetnicov declară că Piața Marii Adunări Naționale este rezervată cu un an înainte, deoarece actualei guvernări îi este frică de manifestațiile organizate de PCRM.

„Dacă vă uitați pe agenda primăriei o să vedeți că toate sâmbetele și duminicile sunt ocupate formal cu un an înainte. Din câte cunosc eu, nicio formațiune politică nu a preconizat pentru data de 23 manifestări de așa amploare ca ale noastre. Noi organizăm aceste manifestații la îndemnul societății civile, vor fi proteste pașnice”, a spus comunistul.

Un articol de:
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md