Eveniment

Concursul Miss Moldova 2016 va putea fi urmărit în direct la televizor

„Miss Moldova” este un concurs de frumusețe care are loc anual începând cu anul 1998 și în urma căruia se alege cea mai frumoasă femeie a Moldovei.

Pentru titlul de „Miss Moldova 2016” vor concura 23 de tinere alese în urma unui casting din peste 100 de candidate. Concursul va avea loc în 3 etape: sport, defilare în costume de baie și în rochii de seară. În urma acestora, un juriu competent compus din circa 20 de persoane publice din diferite domenii de activitate vor alege deținătoarea titlului Miss Moldova 2016.

Norocoasa și câștigătoarea concursului va avea deosebita onoare să lupte din partea Moldovei pentru Miss World 2016 – un titlu ce se acordă la concursul de frumusețe internațional. Miss World este recunoscut în lumea întreagă încă din 1951 nu doar pentru frumusețea și eleganța participantelor, dar și pentru activitatea caritabilă pe care o duc.

Ca și competițiile sportive, concursurile de frumusețe unesc popoare diferite, oferind oamenilor șansa de a descoperi adevăratele valori culturale și de a dezvolta relații prospere între țări.

Premiera televizată a concursului va avea loc duminică, 15 mai, începând cu ora 21:00 în exclusivitate la NATIONAL4.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *