Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

publicat în Actualitate pe 24 Februarie 2020, 12:48

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de ocupație.

Pe pagina Ambasadei Federației Ruse au fost publicate mai multe fotografii de la eveniment. Din ele se observă că misiunea diplomatică l-a invitat pe Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, multe alte persoane din structurile statului afiliate Partidului Socialiștilor și șefi ai administrației separatiste de la Tiraspol, precum Victor Ignatiev și Oleg Beleakov.

Unul din participanți este Igor Gorgan – șeful Marelui Stat Major al Ministerului Apărării. Tot acolo au fost văzuți șeful adjunct al Serviciului de Informații și Securitate, Artur Gumeniuc, șeful adjunct al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Petru Corduneanu, și șeful Inspectoratului General de Carabinieri, Ștefan Pavlov.

De asemenea, la eveniment au mai luat parte secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi și secretarul general al Parlamentului Adrian Albu.

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, precum și deputatul PSRM, Andrian Lebedinschi, la fel au fost prezenți la ambasada Rusiei.
https://deschide.md