Actualitate

Consilierii PL din CMC critică reforma organizatorică propusă de Silvia Radu

„După ce a dat cu oiștea în gard, Silvia Radu, atunci când nu s-a mai descurcat cu ghețușul de afară – noroc că a venit soarele şi a mai rezolvat din probleme – acum începe partea a doua a epopeii cu abuzurile la Primărie. După ce a arătat totală incompetență, acum arată abuz total”, a declarat liderul fracțiunii PL, Ion Cebanu, într-o conferinţă de presă.

Liberalul susține că nu este clară fundamentarea economică, dar nici acțiunea logică a reformei organizatorice propuse de Silvia Radu. Pe lângă faptul că au fost încercări de a trece proiectele de decizie în cauză pe la comisii şi comisiile le-a dat aviz negativ, nu există expertiză juridică și nici economică pentru a vedea ce se întâmplă dacă sunt unite două-trei direcţii, mai spune Ion Cebanu.

Potrivit liberalului, mai degrabă, Silvia Radu urmărește scopul să scape de anumiți funcționari. Ion Cebanu a dat exemplul unui consilier al primarului general, care a fost suspendat pe motiv că este suspendat Dorin Chirtoacă.

PL insistă că doar o persoană aleasă de cetățeni are legitimitate să facă astfel de reforme, nu una „intrată pe fereastră” în Primărie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *