Actualitate

Consiliul de Presă are o nouă componenţă

Noua componenţă este reprezentantă de Viorica Zaharia, propusă de Centrul pentru Jurnalism Independent, Alina Ţurcanu, propusă de Radio Europa Liberă, biroul din Chişinău, Iulia Semionova, propusă de Asociaţia jurnaliştilor de limbă rusă, Ecaterina Jekova, propusă de redacţia portalului Gagauzmedia.md şi Dumitru Ţîra, propus de postul de televiziune Realitatea TV şi Asociaţia Presei Electronice.

În calitate de reprezentanţi ai consumatorilor de produse mass-media au fost aleşi Ludmila Andronic, propusă de Facultatea Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a Universităţii de Stat din Moldova, Inga Burlacu, propusă de un grup de consumatori de produse mass-media, Olga Manole, propusă de un grup de consumatori de produse mass-media şi de Asociaţia Promo-LEX şi Vitalie Zama, propus de un grup de consumatori de produse mass-media.

Prima şedinţa a Consiliului de Presă în componenţă nouă va avea loc în noiembrie 2016.

În Comisia de selectare a membrilor Consiliului de Presă au fost cinci persoane, inclusiv doi reprezentanţi ai fondatorilor Consiliului de Presă, un membru al Consiliului Naţional al ONG-urilor, câte un reprezentant al Oficiului Avocatului Poporului şi al Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media a Parlamentului R. Moldova.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *