Moldova

Constantin Tănase: Care e „Rostul zilei” la „Vocea Basarabiei”

Despre ce s-a discutat la emisiune? Ce probleme au decis ei să dezbată în fața radioascultătorilor la acest ceas târziu, totuși, (ora 19.30 – 20.30)? Târziu, fiindcă acești radioascultători mai muncesc încă în aceste zile lovite de secetă. Cea ar fi dorit să audă la radio acești oameni?

Nu mă încumet să răspund în locul lor, dar, presupun, că ceva legat de niște lucruri care-l preocupă direct pe radioascultător. Să zicem, dacă e să intrăm direct în politică, ce facem și cum facem pentru ca să-l convingem pe radioascultător să-i depășească dezamăgirile și frustrările provocate de preadeștepții noștri lideri proeuropeni ca să barăm pe 30 noiembrie cale rinocerilor roșii spre parlamentul RM?

Ca să vezi, nu. S-a discutat despre Putin, despre petrolul rusesc, despre câte tancuri trebuie să aibă o țară ca să se poată apăra ș.a. E nevoie și de asemenea subiecte, nu zic. Dar poate nu aici și acum? Mă gândeam, astfel, că pentru radioascultător ar fi mai interesant, de exemplu, să știe în cât timp ajunge în Germania (UE) o mașină a pompierilor la destinație (cică în vreo 4 minute) – standard European! – și în cât timp ajunge la noi și în Uniunea Vamală?

O precizare de final. Nu doresc să jignesc pe nimeni. Nu îndrăznesc să dau sfaturi. Pur și simplu, fiind în imposibilitatea de a mă implica în alt mod în această campanie electorală, văd și spun ceea ce înțeleg și simt în calitate de vechi și nestăpânit consumator de emisiuni politice.

14.10.14

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *