Actualitate

Consultarea publică cu privire la majorarea burselor în anul 2017

Ministerul Culturii pentru asigurarea bunei funcţionări a sistemului instituţional din domeniul culturii, a elaborat prezentul proiect de hotărâre, ca rezultat a majorării alocaţiilor în bugetul de stat pentru anul 2017 pentru bursele elevilor talentaţi cu profil de arte.

Astfel, cuantumul burselor de promovare şi de întreţinere pentru elevii talentaţi din liceele-internat republicane cu profil arte şi elevii talentaţi din clasele IV-IX ai Colegiului Naţional de Coregrafie se majorează, începând cu întâi ianuarie 2017 cu cinci la sută pentru toate categoriile de burse stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 467 din doi mai 2006.

Această majorare este condiţionată de indexarea preţurilor la mărfuri şi servicii.

Proiectul hotărârii de Guvern a fost plasat pentru consultare publică, pe pagina web a Ministerului Culturii, la rubrica Transparență decizională/Proiecte de decizii.

Potrivit Ministerului Culturii, recomandările privind proiectul în cauză pot fi expediate până la data de șase februarie 2017, în adresa Valentinei Mihaila, consultant superior, Direcția finanțe și evidență contabilă, tel.: 022 233 860, e-mail: valentina.mihaila@mc.gov.md.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *