Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 19:08
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 16:33

Copiii-indigo sperie întreaga lume. Teoria uluitoare a noii rase umane cu puteri paranormale

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

O nouă teorie a conspirației bântuie lumea amatorilor de mistere: se vorbește despre „copiii indigo" ca fiind etapa următoare a evoluției omului pe Terra.

 „Copiii indigo" au fost denumiți așa după culoarea aurei pe care o poartă, dar și pentru că această nouă rasă umană are idealuri mărețe pe planeta Pământ, spun promotorii teoriei esoterice.

Idealurile acestor copii sunt de ordin spiritual și doar cu ajutorul copiilor indigo lumea materialistă se poate schimba într-un în care valorile morale și spirituale sunt culmile spre care trebuie să viseze oricine.Copiii Indigo se incarnează pe Pământ de 100 de ani încoace. Primii oameni Indigo au fost pionieri şi deschizători de drumuri. După al doilea război mondial, s-au născut în număr semnificativ, şi aceştia sunt adulţii Indigo de azi.

Adepții teoriei spun că în anii '70 s-a născut un val mare de oameni Indigo astfel că acum avem o întreagă generaţie de oameni Indigo care acum sunt în jurul vârstei de 30 de ani şi care sunt pe cale a-şi ocupa locurile că leaderi în lume. Oamenii Indigo au continuat să se nască până prin anul 2000, cu abilităţi crescânde şi grade sofisticate de creativitate şi tehnologie.

"S-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minţii boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede şi cunosc trecutul omenirii şi al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit vreodată despre asta. Sunt extraordinar de talentaţi, cu un IQ aproape de genialitate. Scriu, citesc, pictează, cântă din fragedă pruncie. Înţeleg adevăruri pe care adulţii nu reuşesc să le desluşească, sunt capabili de a lua cele mai înţelepte decizii, judecă matur, cântărind atent fiecare situaţie. Ei ştiu că în această viaţă au o misiune crucială: aceea de a schimba lumea. Despre ei se spune că sunt reprezentanţii noii rase umane. Ei sunt copiii viitorului, copiii mileniului, copiii indigo", spun specialiștii în parapsihologie citati de Formula-As.

Unul dintre acești copii-indigo este Igor Ionin, un tânăr din Rusia de 13 ani şi fost hărăzit cu un dar deosebit: acela al vindecării fără atingere, prin masaj ener­ge­tic. Aşa se face că zilnic, în lo­cu­inţa de pe strada Ivan Kons­tantinovici Aivazovski, din Mos­cova, unde locuieşte, se pe­rindă valuri de oa­meni care îi so­licită ajutorul.

Iar Igor, "fiul în­ge­ri­lor", aşa cum este numit, se stră­duieşte din răsputeri să îi ajute pe toţi. Nu primeşte de la ni­meni niciun ban, nu­trind con­vin­gerea că, dacă ar primi, pute­rile tămă­duitoare i-ar dispărea pentru totdeauna.

Capacităţile deosebite ale lui Igor Ionin au fost atent studiate de mai mulţi savanţi din Rusia, medici, psi­hologi, fizicieni, specialişti în parapsihologie.

Bă­iatul-vraci a fost invitat la multe emisiuni televizate, la conferinţe şi manifestări ştiinţifice. Despre el s-au scris zeci de articole şi s-au realizat mai multe filme docu­mentare. Aşa a aflat despre abilităţile lui Igor şi Galina Baghirova, expert în psihologia copilului, cea care de ani de zile studiază fenomenul copiilor indigo.

Ea în­săşi renumită în Rusia pentru capacităţile sale extra­sen­zoriale, Galina Baghirova a lansat, în urmă cu câţi­va ani, campania de educare şi conştientizare a părin­ţilor "Copilul meu are un al şaselea simţ". Prin inter­me­diul cursurilor, conferinţelor şi al unor show-uri tele­vi­zate, psihologul Baghirova îi invită pe părinţii copiilor cu proprietăţi extrasenzoriale să îşi împărtă­şească ex­perien­ţele, încercând astfel să con­ştientizeze şi sen­sibilizeze opinia publică în legătură cu faptul că aceşti copii nu sunt nişte "ciudăţenii" ale naturii, ci re­pre­zentanţii noii rase umane.

Renumita specialistă în parapsihologie a pus bazele unei şcoli speciale la Moscova, unde copiii indigo în­vaţă cum să-şi descopere şi înţeleagă puterile cu care au fost înzestraţi, să şi le dezvolte şi să le valorifice. Aici sunt înscrişi zeci de copii cu diferite abilităţi, unii prevăd viitorul, alţii comunică cu spiritele, alţii sunt capabili să pună diagnosticul unei afecţiuni prin simpla atingere ş.a.m.d. Igor Ionin este unul dintre cei mai activi cursanţi ai săi.

Căci, în cadrul şcolii, se ţin şi diferite conferinţe demonstrative, prin intermediul că­ro­ra Galina Baghirova încearcă să dovedească pu­blicului că înzestrările acestor copii sunt cât se poate de reale. Cel mai des utilizat experiment este cel prin care se dovedeşte că subiecţii sunt capabili de a vedea ceea ce oamenii obişnuiţi nu văd. Recent, în capitala rusă a avut loc o astfel de demonstraţie. La experiment au luat parte cinci copii indigo.

Ai un copil-indigo? Cele 10 trăsături de personalitate

Pentru a înțelege cât mai bine aspectul de copil sau adult indigo, parapsihologii prezintă o listă cu cele mai importante caracteristici ale lor:

1. Sunt gânditori desăvârșiți și preferă să facă lucrurile după sistemul lor de valori. Niciodată nu o sa se supună sistemului pentru că îl consideră bolnăvicios și putred.

2. Au o înțelepciune ieșită din comun încă din primii ani ai vieții.

3. Disciplina tradițională nu reprezintă o modalitate de educare a copiilor indigo. Ei sunt cei care nu își recunosc părinții în rolul de îndrumători în viață și nu se vor supune nedreptăților produse acasă.
Citeste si: Alte 9 lucruri pe care Bibilia le interzice

4. Copiii indigo vibrează la un nivel energetic mai ridicat decât oamenii obișnuiți, dar reversul medaliei este că se pot încărca foarte ușor cu energie negativă.

5. Sunt ușor instabili emoțional, pot avea excese de personalitate, iar furia este o modalitate de a de echilibra energetic.

6. De cele mai multe ori sunt diagnosticați cu ADHD pentru că au un comportament energetic și impulsiv.

7. Ei sunt extrem de intuitivi, pot vedea sau auzi lucruri la care oamenii obișnuiți nu au acces.

8. Copiii indigo au diverse sensibilități alimentare, dar și de mediu, pentru că sunt extrem de sensibili la orice stimul venit din exterior.

9. Atunci când nevoile lor nu sunt îndeplinite devin egoiști. Adevărata lor stare nu este aceasta, dar pentru a putea crea ceva le trebuie îndeplinite anumite condiții.

10. Acești copii au daruri incredibile, dar se pot folosi de ele numai în momentul în care le cultivă permanent.

Sursa: efemeride.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md