Eveniment

Copilul din bratele lui Mircea Snegur este Stefanel Bratutanu

In perioada 27 februarie – 6 martie 2009, cititorii TIMPULUI au fost rugati sa raspunda la intrebarea: „Cine e copilul pe care il tine in brate Mircea Snegur?”. Va reamintim ca poza de alaturi este facuta in comuna Horesti, r-l Falesti, dupa o intalnire cu alegatorii in campania electorala din anul 1998.

Spre surprinderea noastra, la redactie au telefonat nu doar cititori de la Horesti, dar si din alte localitati ale republicii, dornici sa dea raspuns la intrebare. Deoarece poza a fost facuta cu zece ani in urma, multi dintre ei au identificat personajele din imagine, dar nu-si aminteau exact numele copilului din bratele lui Mircea Snegur. Raspunsul corect a venit din partea lui Eduard Florea din Ungheni: copilul din imagine e Stefanel Bratutanu, feciorul preotului Oleg Bratutanu din Blesteni, Edinet. Stefanel invata in clasa a V-a, la Liceul „Mihai Eminescu” din Edinet. Intre timp, la redactie a telefonat si tatal copilului, care a confirmat ca informatia este corecta.

Si acum, despre surprizele noastre. Eduard Florea va beneficia de un abonament la ziarul TIMPUL, editiile luni-joi pentru lunile mai-iulie 2009. Pentru Stefanel, surpriza va fi una deosebita – in viitorul apropiat ii vom organiza o intalnire la redactia TIMPUL cu primul presedinte al R. Moldova, Mircea Snegur. Despre data intalnirii va vom informa suplimentar.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *