Eveniment

Coruptia marilor puteri: strategii si minciuni in politica mondiala, de Miguel Pedrero

Aceasta este cea de-a sasea carte pe care o veti putea cumpara impreuna cu editia de vinerea viitoare, 4 decembrie, a TIMPULUI, la pretul simbolic de 14 lei

Este o carte neobisnuita ca mesaj si captivanta ca lectura. Autorul scrie despre lumea serviciilor secrete si interesele marilor corporatii internationale, despre confruntarile geopolitice dintre marile puteri, orientarile politice de dreapta sau de stanga si rolul diferitilor agenti in manipularea maselor. In prim-planul acestei carti se afla „lumea reala”, cu traficanti de droguri, masonerie, bombe, teroare rosie, atentate si alte fenomene, pe care le-ati vazut, poate, numai in filmele de groaza.

Veti afla, de asemenea, cine au fost finantatorii revolutiei ruse, care a fost miza razboiului din Cecenia si cine sunt radicalii crestin de la Casa Alba; cum serviciile secrete si puterile economice controleaza domeniul informatiei si manipuleaza opinia publica din intreaga lume. Miguel Pedrero califica aceasta lume ca fiind nedreapta, salbateca si cinica, deoarece nu pune pret pe personalitatea umana, pe viata in genere, subordonand-o unor interese mai „importante”.

Nu este o carte scrisa in baza teoriei conspiratiei. Autorul analizeaza date si fapte concrete, el spune cu voce tare cine sunt institutiile internationale si guvernele ce profita in urma comertului cu droguri, cine sta in spatele marilor afaceri criminale. Miguel Pedrero denunta minciuna, convingerea sa fiind ca „singura arma la indemana noastra este sa denuntam ceea ce se intampla”.

Vineri, 4 decembrie, in toate chioscurile „Moldpresa” si oficiile „Posta Moldovei” procurati ziarul TIMPUL + cartea „Coruptia marilor puteri” cu doar 14 lei
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *