Actualitate

COŞMARUL SUA a fost CONFIRMAT. Coreea de Nord pregăteşte un ATAC cu BOMBA CU HIDROGEN. Scenariu APOCALIPTIC

„Ministrul de externe este pe deplin informat cu privire la intenţiile liderului nostru suprem (Kim Jong-Un), deci cred că trebuie să luăm cuvintele sale în mod literal", a declarat diplomatul Ri Yong Pil.

Şeful diplomaţiei nord-coreene Ri Yong Ho a declarat luna trecută că ţara sa doreşte să efectueze "cea mai puternică explozie" a unei bombe cu hidrogen deasupra Pacificului, pe fondul tensiunilor în creştere cu SUA.

Ministrul de externe nord-coreean făcuse această declaraţie după ameninţarea lansată de Donald Trump în faţa Adunării Generale a ONU că va "distruge în totalitate" regimul de la Phenian dacă acesta va ameninţa Statele Unite.

Coreea de Nord este la numai câteva luni distanţă de a obţine capacitatea de a lovi cu arme nucleare teritoriul SUA, avertizase săptămâna trecută directorul CIA, Mike Pompeo.

Unii experţi estimează că un test atmosferic ar fi modul cel mai logic pentru regimul nord-coreean de a demonstra această capacitate, în condiţiile în care toate testele de până acum au fost efectuate de Coreea de Nord în subteran.

Agerpres 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *