Actualitate

Covoarele de Ungheni, la mare căutare în România

La ora actuală, Covoare Ungheni, fabrică fondată în 1980, este cel mai mare producător de profil pe piaţa est-europeană.
Dotările tehnice avansate ale fabricii permit producerea unei game largi de covoare de cea mai înaltă calitate.

Covoare Ungheni face parte din uniunea de întreprinderi Acvila Grup, gestiuonată de omul de afaceri Nicolas Nicula. Fabrica a fost recent vedeta expoziţiei „Fabricat în Moldova”, organizată în România, la Iaşi.

În România, covoarele de la Ungheni reprezintă un produs foarte apreciat și cu o cerere impresionantă.

„Nu a fost atât de complicat să ieșim pe piața din România. În vara anului 2005, a fost întreprins un pas important, compania organizând o expoziție de amploare la centrul Romexpo din orașul București. A fost arendată o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați și pe parcursul a trei zile publicul și oamenii de afaceri români au avut ocazia să se familiarizeze cu produsele companiei noastre. Partea română a rămas șocată de amploarea spațiului arendat, de volumul și calitatea produselor prezentate”, a afirmat Nicolas Nicula într-un interviu pentru Madein.md.

Covoare Ungheni reușește să-și comercializeze produsele în întreaga lume, pe întreg teritoriul european, dar şi în regiuni mai îndepărtate, precum Peninsula Arabică, America de Sud, Australia sau Japonia. 

infoprut.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *