Culinar.md

Cozonac cu nucă

– două ouă
– puţină drojdie
– două linguri zahăr
– nucă
– puţin lapte

Mod de preparare

Drojdia trebuie să fie înmuiată în lapte, zahăr şi o lingură de făină. Din făină, un gălbenuş de ou, margarină, zahăr şi drojdie se face un aluat moale. Se împarte în patru bucăţi şi se lasă deoparte pentru o jumătate de oră. Se întind şi se umplu cu o compoziţie din nucă. Se lasă la rece acoperite cu un prosop până a doua zi, când se ung cu albuşul bătut spumă cu puţin zahăr. Se pun în forme şi se coc la cuptor.

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *