Atitudini

Crăciun fericit!

Am fost aproape de voi timp de 100 de săptămâni – mai bune, mai rele, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu frustrări şi împliniri, dar am trecut cu bine peste toate şi ne dorim ca şi în anul ce vine să vă ştim aproape.

În permanenţă am dorit să ştim ce anume vreți să regăsiţi în paginile noastre, iar voi aţi fost darnici de fiecare dată şi ne-aţi împărtăşit aşteptările voastre. Acum, într-un moment special pentru noi, dorim ca şi în viaţa voastră să apară doar lucruri frumoase pe care să le îmbrăţişaţi cu cel puţin la fel de multă satisfacţie pe care o avem noi de fiecare dată când un număr de FEMEIA ajunge în mâinile voastre.

De sărbători, sufletele noastre, ale tuturor, sunt deschise şi lasă în urmă toate decepţiile peste care trecem, de voie sau de nevoie, ne spunem că trebuie să mergem înainte şi să nu ne abatem prea tare de la calea pe care ne-am ales-o în viaţă. Crăciunul este o perioadă a anului în care ar trebui să domine liniştea sufletească, dragostea şi bunăvoinţa. Dar, din păcate, ştim cu toţii, goana după cumpărăturile de Crăciun e cam stresantă, aşa că uneori uităm să ne mai şi bucurăm de sărbători.

Tu nu-ţi mai aduci aminte de sărbătorile din copilărie, când te bucurai din tot sufletul de tot ce înseamnă Crăciun: familie, brad, globuleţe colorate, colinde pe care le cântai în neştire şi noaptea lungă când stăteai treaz să-l aştepţi pe Moşu’? Dacă răspunsul tău este da, rău faci că nu mai ştii să fii copil, măcar de sărbători, aşa că ai face bine să urmezi nişte paşi simpli, ca să îţi recapeţi măcar temporar inocenţa şi să intri în spiritul Crăciunului.

Oamenii dragi mie îmi sunt unii aproape şi alții mai puţin aproape, dar niciodată distanţa nu contează când priveşti în adâncul tău şi transmiţi gânduri bune tuturor şi un strop de recunoştinţă pentru tot ceea ce au adus în viaţa ta. Aşa că, dragii mei, tuturor vă doresc Crăciun fericit şi să nu uitaţi că întotdeauna vă voi purta în suflet, chiar dacă ne-am cunoscut doar prin intermediul Suplimentului FEMEIA. Rămâneţi aproape de noi, mă înclin!

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *