Economie

Credite la 0 % pentru medici şi farmacişti de la Victoriabank

 În acest context, Victoriabank vine cu o ofertă special concepută pentru angajaţii din domeniul medical şi farmaceutic – credite de consum acordate direct la card cu dobândă de 0 % anual începând cu 10 iunie şi până pe 10 septembrie 2013.

„Victoriabank apreciază considerabil contribuţia enormă a lucrătorilor din instituţiile medicale şi farmaceutice pentru sănătatea publică, şi pentru a ne exprima recunoștința venim cu o ofertă deosebită, oferind credite la cardul salarial cu o dobândă de 0 % în perioada estivală. Țin să aduc felicitări tuturor lucrătorilor medicali şi farmaciştilor dorindu-le sănătate şi energie inepuizabilă”, a declarat Natalia Politov-Cangaş, preşedinte BC „Victoriabank” S.A.

Toţi angajaţii din domeniul medical şi farmaceutic, care dispun de un card salarial emis de Victoriabank, se pot adresa în orice filială a băncii pentru a solicita credit de consum de până la zece salarii acordat direct pe card pe un termen de până la 36 luni.

Pentru a beneficia de credit la card, este necesar de a prezenta certificatul de salariu şi buletinul de identitate, fără a mai fi necesară prezentarea altor documente. Pe lângă rata avantajoasă de doar 0 % creditul acordat pe card are şi alte beneficii cum ar fi: achitarea datoriei se efectuează din banii de pe cardul salarial, modul de achitare a creditului vă scuteşte de prezenţa fizică la Bancă şi de cozile de la ghişee, termenul creditului permite o repartizare optimă a cheltuielilor, dobânda se achită doar pentru creditul utilizat.

Mai multe informaţii puteţi afla la nr. de telefon (22) 21 02 02 şi (22) 21 03 03. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *