Finanţe

Credite pascale cu dobândă 0% în dar de la Victoriabank!

Această sărbătoare revarsă în sufletele noastre lumină, căldură şi bunătate. Ne dorim ca acţiunile pe care le realizăm în perioada Pascală pentru Dvs., partenerii şi clienţii noştri, să contribuie la bunăstarea Domniilor voastre şi să Vă ajute la atingerea scopurilor nobile, astfel încât Sfintele Sărbători de Paşti să Vă găsească împliniţi şi fericiţi”.

Cu această ocazie, Victoriabank aduce în dar, în această perioadă, creditele de consum la o rată a dobânzii pascală. Astfel, creditele de consum conform ofertelor „Credit Magic”, “Card de credit Magic”, “Card Salary Plus” şi “Victoria Consum”, în perioada 9 aprilie – 8 mai, au o rată a dobânzii de 0 %.

“Cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, Victoriabank a lansat promoţia de creditare la o rată a dobânzii de 0%. Pentru un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare a fiecărui client, promoţia lansată cumulează câteva produse de creditare oferite de bancă. Ratele atractive şi condiţiile speciale, oferite de către Victoriabank în ajunul Sfintelor Sărbători, vor bucura clienţii şi vor duce la rezolvarea cât mai rapidă a tuturor proiectelor pe care şi le-au propus”, a menţionat Viorica Rozmeriţa, Director Direcţia Credite Victoriabank.

Solicitanţii Creditului Magic, vor beneficia de o rată a dobânzii de 0% anual pentru prima lună de utilizare a creditului şi de 14% anual începând cu luna a 2-a de utilizare a acestuia, din data semnării contractului de credit. Solicitanţii creditului pe card: “Card de credit Magic”, “Card Salary Plus” sau “Victoria Consum”, vor beneficia de o rată a dobânzii de 0% anual până la 31 mai 2012 şi de 14% anual începând cu 1 iunie 2012.

Cu Victoriabank momentele speciale din viaţa Dumneavoastră devin mai frumoase!

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.victoriabank.md.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *