Frumusețe

Cremele antirid, periculoase pentru fetele de 18 ani

Incepand cu varsta de 20 de ani, este bine sa incepem sa acordam atentie zonei din jurul ochilor, ne sfatuiesc dermatologii. Recomandarea se adreseaza mai ales persoanelor care stau mult in soare sau merg la solar.

In plus, este neaparat necesar ca inainte de machiaj sa se intrebuinteze o crema, iar demachierea trebuie sa se faca seara de seara, indiferent daca ne-am machiat sau nu pe parcursul zilei’, spune dr. Viviana Iordache. Tot la aceasta varsta, tinerele mai pot merge la cosmetica, pentru un tratament lunar. Mastile pentru curatarea si improspatarea tenului se pot aplica in jurul varstei de 16-20 de ani, cu recomandarea ca ele sa nu fie abrazive.

Potrivit dermatologilor, in intervalul de varsta 20-30 de ani, tenul incepe sa devina mixt, pentru ca glandele sebacee vor functiona si in functie de activitatea hormonilor. ‘De la 30-35 de ani, apar riduri fine sau de expresie, care se vad. Acum este momentul in care vom folosi creme antirid, indeosebi in anotimpul rece. Trebuie stiut inca ca, orice crema antirid, indiferent de pretul sau marca ei, nu ‘sterge’ ridurile.

Ea ajuta doar la intarzierea aparitiei ridurilor. De aceea, prevenirea este foarte importanta si se impune utilizarea unei creme de calitate cat mai devreme. Daca la 30 de ani ii vom asigura tenului nostru o buna hidratare, la 40 de ani vom avea mai putine riduri. insa este tarziu sa incepem sa ne dam cu o crema antirid la varsta de 50 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *