Eveniment

CRICOVA, distinsă cu Medalia de Aur la Ziua Naţională a Vinului

Combinatul a participat cu un stand exclusiv, unde a fost prezentată întreaga gama de produse – vinurile spumante clasice, gama de vinuri şi spumante PRESTIGE, precum şi vinurile de excepţie Magnific şi Vin Virgin.

De asemenea, CRICOVA a fost inclusă de organizatorii evenimentului şi în Drumul Vinului. Astfel, pe parcursul celor două zile, 550 persoane au putut vizita Oraşul Subteran CRICOVA, vizita fiind organizată direct din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Combinatul de vinuri CRICOVA are o istorie de peste 60 ani pe piaţă. Este una din cele mai mari companii vinicole din R. Moldova, CRICOVA fiind si cel mai valoros brand autohton, estimate la 35 mln Euro, iar beciurile sale sunt recunoscute în întreaga lume. Podgoriile combinatului de vinuri sunt cele mai vaste din ţară şi se întind pe o suprafaţă de 600 ha. În ultimii 10 ani au fost investite peste 20 mln Euro pentru modernizarea întreprinderii.

Valentin Bodiul, Director General “La aceasta sarbatoare venim cu rezultate bune. Am reusit sa prelucram 9000 tone de struguri, care vor deveni baza unor vinuri de inalta calitate. La fel in acest an am inceput reutilarea tehnologica a intreprinderii, un proiect investitional de 4 mln Euro, care ne va permite producerea vinurilor conform celor mai inalte cerinte”

Combinatul de vinuri CRICOVA mereu a fost producătorul unor vinuri remarcabile, vinuri de calitate superioară, elaborate cu un singur scop: "de a vă trezi imaginaţia şi de a vă aduce placere”.

Peste 50 de producători vitivinicoli, zeci de întreprinderi din Republica Moldova au participat sâmbătă şi duminică la Sărbătoarea Naţională a Vinului. La eveniment, pe lângă oficialii de la Chişinău au fost prezente şi personalităţi politice de peste hotare, precum preşedintele EstonieiToomas Hendrik Ilves, ministrul Afacerilor Externe din Georgia Maia Panjikidze, etc. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *