Eveniment

Cricova te invită la MUST fest!

Toți doritorii de a evada din gălăgia urbană și de a petrece o zi într-o atmosferă mustoasă, plină de tradiții și mult vin bun sunt așteptați cu activități pentru toate vârstele și gusturile.

Vizitatorii vor avea parte de excursii prin renumitele crame subterane, paradisul vinurilor roșii, albe, seci ori spumante, unde aproape fiecare soi are propria stradă. Plimbările pe strada pietonală subterană – Legenda Plaiului, vor fi acompaniate de tulburel, muzică live, reprezentări artistice, proiecții de film etc.
Școala vinului, o altă atracție a evenimentului, va întâmpina oaspeții cu vinuri alese și lecții despre arta servirii de la cei mai de vază specialiști Cricova.

Pentru doritorii de distracție și experiențe noi, vor fi organizate diverse concursuri tematice, ateliere de creație și jocuri, iar pentru copii va fi amenajată o zonă dedicată, unde la sigur nu se vor plictisi. Oaspeții festivalului vor învăța să picteze pe stofe naturale, să țese covoare, să facă obiecte de decor din ceramică, vor crea coronițe din flori și vor învăța să mânuiască instrumente muzicale strămoșești. Cei mai creativi vor cânta la pahare și sticle, iar cei mai îndrăzneți își vor încerca puterile la cursa butoaielor.
Pe lângă amintiri frumoase, vizitatorii vor putea pleca de la festival cu multe cadouri pentru cei dragi, profitând din plin de târgul de vinuri, suvenire și obiecte de artizanat de la cei mai buni meșteri populari din Moldova.

Seara va culmina cu un concert de zile mari susținut de celebra Orchestră Lăutarii și de excepționalii Zdob și Zdub.
Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.
Biletele pot fi procurate aici.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *