Ultima oră

CRIMĂ HORROR /// Doi prieteni, găsiţi înjunghiaţi mortal într-un apartament din sectorul Botanica

Unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât. Poliţiştii au fost alertați de mama uneia dintre victime. Femeia a descoperit crima când s-a întors acasă de la o prietenă la care plecase de sâmbătă. Ea le-a declarat anchetatorilor că fiul ei s-a dus de acasă în aceeaşi zi, la aniversarea unui apropiat.

"Într-un apartament din sectorul Botanica au fost depistate două cadavre de gen masculin, cu vârstele cuprinse între 28-32 de ani. Pe corpul victimelor au fost depistate urme de moarte violentă cauzate cu un obiect ascuțit", a menţionat Radu Cotoman, ofițer de urmărire penală.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere arată că cele două victime au ajuns acasă duminică, după ora cinci dimineața, cu un taxi. Bărbaţii erau însoțiți de câțiva prieteni.

Forțele de ordine urmează să stabilească circumstanțele producerii crimei. Anchetatorii au mai mulţi suspecţi în acest caz. Indivizii urmează să fie audiaţi şi reţinuţi.

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *