Sport

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din Europa în 2015

Starul lusitan a fost, de altfel, singurul jucător care a realizat o medie de un gol pe meci anul trecut, reușind să-l devanseze pe marele său rival, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), autorul a 52 de goluri în 62 de meciuri, precum și pe polonezul Robert Lewandowski, jucătorul lui Bayern Munchen, care a trimis de 49 de ori balonul în poartă, în 58 de partide disputate, precizează cotidianul spaniol AS.

Cristiano Ronaldo a marcat cele mai multe dintre golurile sale (54) pentru Real Madrid, în timp ce pentru reprezentativa Portugaliei a punctat de 3 ori.

Lionel Messi a înscris, la rândul său, 48 de goluri pentru Barca și alte 4 pentru selecționata Argentinei.

De menționat că atacantul uruguayan Luis Suarez a marcat același număr de goluri ca și Messi pentru FC Barcelona (48), însă nu a reușit să înscrie niciunul pentru naționala țării sale pe parcursul lui 2015. Tridentul "azulgrana" este completat de brazilianul Neymar, cu 45 de goluri.

Colegii lui Cristiano Ronaldo din atacul lui Real Madrid, francezul Karim Benzema și galezul Gareth Bale, au marcat la rândul lor 25, respectiv 19 goluri în 2015, adaugă sursa citată.

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *