Atitudini

Cu drag de Elena Sărăteanu, Olga Simon şi de toate cititoarele!

E vorba de acele echipe de oameni care contribuie esenţial la crearea unor lucruri, dar care, deseori, rămân în umbră. În cazul ziarelor, la „suprafaţă” sunt reporterii, dar ei nu ar reuşi nimic de n-ar exista oamenii de la machetare, cei din marketing, corectorii sau redactorii.

Elena Sărăteanu lucrează la Marketing şi, printre multiplele ei activităţi, se numără şi organizarea diferitelor concursuri sau tombole pentru cititori. Una dintre acestea s-a consumat recent. Lenuţîc – pentru că aşa îi zic eu 🙂 – a adunat timp de aproape două luni toate răspunsurile la Chestionarul „Cum doriţi să arate FEMEIA în 2012?”. Iar la sfârşitul săptămânii trecute ea a identificat (prin tragere la sorţi, la care am fost martore (aproape geloase, recunosc) mai toate femeile din redacţia TIMPUL) câştigătoarea premiului special scos la bătaie. Aceasta e Olga Simon. E liceană din Chişinău şi va primi în dar un set promoţional exclusiv (cană şi suport pentru cană cu logoul FEMEIA) şi bestsellerul „10.000 de vise interpretate”, de Pamella Ball.

Elena Sărăteanu îmi este dragă pentru că tot ce face, face cu pasiune, dedicaţie şi multă bunăvoinţă. Olga Simon îmi este dragă pentru că citeşte ziare – într-o ţară şi la o vârstă la care a citi nu prea e la modă -, pentru că nu s-a lenevit şi a răspuns la chestionar, ajutându-ne să facem suplimentul nostru mai interesant şi mai util, dar şi pentru că, în persoana ei, le pot mulţumi tuturor celor care citesc FEMEIA.

Vă dorim tuturor o primăvară cât mai frumoasă, mărţişoare oferite de oameni dragi, care să vă lumineze chipurile şi sufletele, şi… „Citiţi FEMEIA, ca s-o înţelegeţi mai bine”. Pentru că e fraza preferată a Elenei Sărăteanu, dar nu numai… 

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *