Eveniment

Cu ocazia Zilei Profesorilor – credite la 0 % dobândă

Deja a devenit o bună tradiție ca Victoriabank să pregătească oferte special concepute pentru reprezentanţii din domeniul educaţiei şi al învăţământului, cu ocazia sărbătorii profesionale. Acesta este al treilea an când, angajaţii instituţiilor implicate în procesul educaţional şi de învățământ, ce primesc salariile pe carduri bancare de la Victoriabank pot beneficia de credite pe card cu o rată a dobânzii de doar 0% anual. Perioada campaniei 4 octombrie – 25 decembrie 2013.

Susţinerea şi contribuţia oferită categoriilor de salariaţi din domeniile bugetare, demonstrează interesul şi implicarea directă Victoriabank pentru dezvoltarea unei societăţi prospere, moderne şi culte.

Victoriabank le mulţumeşte profesorilor pentru curajul, devotamentul şi munca depusă şi aportul pe care îl au, întru educarea şi formarea unor generaţii multilateral dezvoltate şi instruite.

„Stimaţi profesori, Vă adresez sincere felicitări, urări de bunăvoinţă şi prosperitate. Meritați toată admirația şi respectul pentru devotamentul de care daţi dovadă. Fie ca vocaţia fiecăruia din voi să vă aducă roade şi noi performanţe, iar recunoştinţa discipolilor, să vă fie răsplată pentru munca sufletească depusă. Această campanie este mai mult decât o soluție financiară pentru lucrătorii din sistemul educaţional. Vrem să le demonstrăm tot respectul pentru meseria pe care o practică”, a declarat Preşedintele Victoriabank, Natalia Politov-Cangaş.

Acţiunile Victoriabank, prin care susţine diferite categorii de salariaţi din domeniul bugetar şi, implicit, acţiunile iniţiate cu ocazia zilei profesionale a salariaţilor din domeniul educaţiei şi cel medical –, se înscriu în strategia generală a Băncii, care are drept scop cultivarea unei atitudini responsabile atât în rândul clienţilor săi, în particular, cât şi în rândul societăţii, în general.

Detalii despre această ofertă găsiţi pe www.victoriabank.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *